Apartman Megi Smiles - Zagreb

Location pinApartman Megi Smiles - ZagrebVinogradska cesta 21, 10000 Zagreb

PLATI REZERVACIJU

Dobrodošli!

Megi Smiles apartman je smješten u zagrebačkom donjem gradu, u tipičnoj stambenoj zgradi izgrađenoj 30-ih godina prošlog stoljeća koja još uvijek zrači duhom starog Zagreba, a ujedno nudi moderan, ugodan i prostran životni prostor.

Apartman ima jednu spavaću i jednu dnevnu sobu, blagovaonicu, prostranu kupaonicu sa podnim grijanjem i u potpunosti opremljenu kuhinju (perilica suđa, frižider i duboko zamrzavanje, mikrovalna peć, klasična električna pećnica, plinska ploča, sav potreban pribor i suđe za kuhanje i serviranje, itd).

Apartman može primiti 4+1 osobu (veliki bračni krevet u spavaćoj, velika udobna sofa za dvoje u dnevnoj sobi te jedan pomoćni krevet na zahtjev).

Ukoliko imate rezervaciju koju trebate platiti molimo Vas da kliknete na gumb "plaćanje rezervacije" nakon čega će Vas sustav voditi kroz proces plaćanja.

Ukoliko još nemate rezervaciju izaberite jedan od naših apartmana, pošaljite upit o željenom periodu rezervacije i mi ćemo Vam vrlo rado poslati odgovor sa ponudom za rezervaciju u periodu koji tražite.

Plaćanje se obavlja preko sigurnog sustava za plaćanje WSPay. 

PLATI REZERVACIJU

  • Galerija
  • Kontakti
Apartman Megi Smiles -

Apartman Megi Smiles

  • Adresa: Vinogradska cesta 21, 10000 Zagreb
  • Kontakt osoba: Davor Mauser
  • Telefon: 099 5622 485
  • E-mail: zagrebapartment@gmail.com

Pošaljite upit

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.